Mededeling i.v.m. coronavirus
Alle afspraken zijn geannuleerd. Wij zullen contact met u opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak. Afhankelijk van de ontwikkelingen kan dit pas over enkele weken zijn. Wij doen uiteraard onze uiterste best u zo spoedig mogelijk te helpen. 

In geval van acute zorg (trauma/ongevallen, nabloeding na een behandeling, acute ontstekingen of acute, heftige pijn) vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Indien u gezondheidsklachten heeft en acute zorg nodig hebt kunnen wij samen kijken naar een oplossing.  Indien u (lang)lopende behandelingen heeft en hierover vragen zijn, verzoeken wij u eveneens contact met ons op te nemen. 
 
Meer informatie bij een eventuele afspraak.

Contact

Wij zijn elke werkdag open en telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00.

Tussen 12u en 13u hebben we lunchpauze en kunt u ons niet bereiken.

Wij hanteren geen spreekuren maar werken uitsluitend volgens afspraak. Indien een afspraak niet of niet tijdig (uiterlijk 24u van tevoren) wordt afgezegd, dan zijn we gerechtigd de door u gereserveerde tijd in rekening te brengen.
Na werktijd en tijdens het weekend kan u terecht bij de regionale dienstdoende tandarts. Deze kan u bereiken op 0900-tandpijn of 0900-82637456

Klik hier als u bij ons patiënt wilt worden.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.