terug naar vaste beugels

Carriere Motion 3D

Carriere Motion (metalen deelboog) wordt gebruikt bij patiënten met een afwijkende beet. Deze wordt geplaatst voordat de brackets (blokjes) worden geplaatst. Het verkort de totale orthodontische behandeltijd. Het is een apparaat met opmerkelijke resultaten zonder chirurgie, extra-orale apparaten of extracties.

Carriere Motion 3D class II

Vastzittende beugel die bestaat uit metalen deelbogen tussen de blijvende  bovenhoektanden en de eerste grote blijvende bovenkiezen en brackets op de eerste of tweede grote blijvende onderkiezen. Daarnaast wordt er een uitneembare dieptrekplaat over het ondergebit of een metalen boog langs de binnenzijde van het gebit tussen de eerste grote onderkiezen gedragen. Er worden elastiekjes tussen haakjes op de deelbogen ter plaatse van de bovenhoektanden en de brackets op de onderkiezen bevestigd.

Carriere Motion 3D class III

Vastzittende beugel die bestaat uit metalen deelbogen tussen de blijvende  onderhoektanden en de eerste grote blijvende onderkiezen en brackets op de eerste of tweede grote blijvende bovenkiezen. Daarnaast wordt er een uitneembare clearoverlay over het bovengebit of brackets (blokjes). Er worden elastiekjes tussen haakjes op de deelbogen ter plaatse van de onderhoektanden en de brackets op de bovenkiezen bevestigd.