Mededeling i.v.m. coronavirus
Heeft u een afspraak? Wij nemen maatregelen om de veiligheid van ons personeel en onze patiënten te waarborgen. Het is verplicht om onze instructievideo en bijbehorende tekst goed door te nemen.
 
Bekijk de instructievideo.

Tanders is een groepspraktijk met verschillende specialisten onder 1 dak.

Omdat we het belangrijk vinden dat een goede mond en tandverzorging voor iedereen toegankelijk is, bepalen we onze behandelingsstrategie volgens uw mogelijkheden en wensen.

Belangrijk hierbij is een goede functie van het gebit, het voorkomen van tandziekten, duurzame restauratieve tandheelkunde en een optimale esthetiek.
Om samen met u tot een zo maximaal mogelijk esthetisch en duurzaam resultaat te komen, verwachten wij wel zelfwerkzaamheid van u als patiënt.

Wanneer u bij ons binnenkomt merkt u dat Tanders zich onderscheidt door de bijzondere werkomgeving, het goed communicerende team van hoog opgeleide medewerkers, het gebruik van innovatieve technologie en uiteindelijk de hoogwaardige kwaliteit van de tandheelkunde. Een heldere structuur en dynamische organisatie maakt dat wij effectief en efficiënt kunnen werken.